Projects

EARL OF SANDWICH

DISNEY VILLAGE FRANCE

EARL OF SANDWICH
EARL OF SANDWICH
EARL OF SANDWICH
EARL OF SANDWICH
EARL OF SANDWICH
EARL OF SANDWICH

Client : 
Earl of Sandwich - Planet Hollywood
Surf : 
600 sm
Cost :
3 000 000 Euros
Mission : 
Complete
Achievement : 
2012

 

The purpose of the Disney Village lake project is to maintain the existing theatrical setting of this site with its own identity. Due to its location, this new restaurant seamlessly integrates itself within the urban setting of Disney Village. 
Designed as a glazed expanse turned towards the lake, it takes full advantage of the "resort" landscape of Disney Village. This completely transparent building, in which light is an omnipresent material, is structured over two levels incorporating different dining areas (on the mezzanine, in alcoves, etc.), turned towards the plaza looking out over the lake.
The first restaurant in Europe by this subsidiary of Planet Hollywood, the client allowed us the freedom to design a new European-style decorative concept.